Κατηγορίες
Super League 1

Ο…Φανούρης του ΠΑΟΚ!

C2jUd8XWEAUB_I2Την ώρα που στον ΠΑΟΚ «πανηγυρίζουν» για την απόκτηση σέντερ φορ (Πρίγιοβιτς), σήμερα βρήκαν λύσεις από ένα «δικό» τους παιδί.

Έναν επιθετικό, που είναι αλήθεια πως δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες. Ο Φακούντο Περέιρα λοιπόν, ο αγαπημένος “Φανούρης” των οπαδών του ΠΑΟΚ, μπήκε αλλαγή στο 57’, μέσα σε περίπου 20 λεπτά πέτυχε δυο γκολ και σφράγισε τη νίκη του Δικεφάλου επί του Λεβαδειακού με 3-0. Σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο Λέο Μάτος.

Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και κόντρα στον Λεβαδειακό κι αφού έχασε μια-δυο ευκαιρίες, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπίσεσβαρ δημιούργησε και ο Λέο Μάτος εκτέλεσε στο 20’, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα!

Το σχετικά γρήγορο γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχο και αν δημιουργούν φάσεις στα καρέ του Λεβαδειακού.

Από το 31’-42’ ο διαιτητής Πουλημάς (Κέρκυρας) έβγαλε έξι (!) κίτρινες κάρτες, δύο εκ των οποίων ήταν στον Μεντί, ο οποίος αποβλήθηκε, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφήνοντας με αριθμητικό μειονέκτημα την ομάδα της Βοιωτίας.

Πολλά πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο 45λεπτο και μάλιστα σχετικά νωρίς απλοποιήθηκε η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 60’ έφθασε και σε δεύτερο γκολ με τον Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντινός ωστόσο είχε να… δώσει ακόμη, αφού περίπου ένα τέταρτο αργότερα σκόραρε ξανά διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

δείτε το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (71’Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πέλκας (57’ Περέιρα), Αθανασιάδης (77’ Μυστακίδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Ναμάσκο, Μιλιάζες (63’ Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Λάτσι (77’ Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου (68’ Γιουσούφ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected