Κατηγορίες
Basket

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΟΚ Βέροιας (pregame αγώνα, δηλώσεις Τούσα-Τυριακίδη)

aok_1042Δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ Βέροιας για τον δεύτερο γύρο, αυτή τη φορά στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΑΓΕ Πιερίας.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα προετοιμάστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αντιμετωπίζει το παιχνίδι του Σαββάτου (με ώρα έναρξης 20.30 αυτή τη φορά) με σοβαρότητα καθώς πρόκειται για μια επικίνδυνη έξοδο, κόντρα σε μια ομάδα που ξεκίνησε δυναμικά τους αγώνες της τη νέα χρονιά.

Η ευρεία νίκη κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, απέδειξε πως η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και στην Πιερία θα επιδιώξει μια ακόμη νίκη ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση.

Δηλώσεις :

aok_1092-horzΘωμάς Τούσας : “Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αύριο επικρατήσουμε της ΑΓΕΠ. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που ναι μεν είχε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα στον πρώτο γύρο, εντούτοις έχει ξεκινήσει δυνατά στο 2017 και αυτό θα πρέπει να μας κρατά σε επαγρύπνηση και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα”

Ιορδάνης Τυριακίδης : “Έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα, όταν ο στόχος μας είναι η κορυφή. Το κάνει πιο δύσκολο, γιατί θα είναι εκτός έδρας απέναντι σε μια νεανική ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Όποτε αν παρουσιαστούμε σοβαροί, νομίζω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι εκ των πραγμάτων η νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Φέτος η ομάδα έχει μεγάλο ροστερ, δουλεύει με πολύ όρεξη και πάθος στις προπονήσεις και τον Μάιο θα είναι απολύτως έτοιμη να διεκδικήσει τον στόχο της”

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Σκυδραϊκός – Πανεδεσσαϊκός
Ζαφειράκης Νάουσας – Βατανιακός / Σάρισα
ΑΓΕ Πιερίας – ΑΟΚ Βέροιας
ΓΑΣ Έδεσσας – ΦΟ Αριδαίας
ΓΑΣ Βαφύρας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – ΑΟΚ Γουμένισσας

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected