Κατηγορίες
Μεταγραφές

Ποιότητα και εμπειρία με Σάκη Δεμιρτζόγλου!

ceb4ceb5cf81cebcceb9cf84ceb6cf8cceb3cebbcebfcf85Μπορεί ηλικιακά να είναι μεγάλος για να παρουσιαστεί σαν την μεταγραφή της χρονιάς για το ποδόσφαιρο της Πιερίας όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, ή ποιότητα όμως και ο πλούσιος κατάλογος των συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε στο παρελθόν, αποτελούν ένα καλό λόγο για να αναφερθεί ως μια μεταγραφή η οποία προσθέτει δυναμική και εμπειρία στο ρόστερ του συλλόγου της Καρίτσας από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Σάκης Δεμιρτζόγλου αγωνίστηκε στον Πιερικό την περίοδο 2009-2010 στη Β΄εθνική κατηγορία, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Καλαμαριάς, του Πανηλειακού, του Εθνικού Αστέρα, του Πανιωνίου, της Βέροιας, της Επανομής και του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως αναφέρει το pieriasport, διαθέτει ένα τεράστιο και πλούσιο παλμαρέ επιτυχιών και συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες, με διακρίσεις που θα ζήλευαν πολλοί ποδοσφαιριστές και πλέον το μεγάλο του όπλο είναι τα πολύ καλά του πόδια, η καλή του σχέση με την …μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα η εμπειρία του σε σημεία του αγώνα που η μπάλα …καίει!

Η ανακοίνωση:

“Η Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ καλωσορίζει στην ομάδα τον μεγάλο άσο και έμπειρο ποδοσφαιριστή Σάκη Δεμιρτζόγλου και του εύχεται μια καλή και αποδοτική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected