Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Η Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας ξεκινά και πάλι! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 12η και 14η αγωνιστική των δύο ομίλων αντίστοιχα

pre-game-a2111111121111

Η αγωνιστική απραξία λόγω των καιρικών συνθηκών, έχουν ομολογουμένως αποσυντονίσει τις ομάδες της Α2 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας!

Έτσι, μετά από 34 μέρες χωρίς επίσημους αγώνες, οι δύο όμιλοι της κατηγορίας κάνουν…επανεκκίνηση, με την έναρξη του δευτέρου γύρου. Το SportsUp σας παρουσιάζει μία μίνι πρόγευση των αυριανών αγώνων, που έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 15.00

10ς όμιλος

Για πολλούς, τα πάντα έχουν κριθεί όσον αφορά την άνοδο στον 1ο όμιλο της Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας. 

Ο Άρης Παλαιοχωρίου, που συνεχίζει ακάθεκτος να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο (με πιο απίστευτο το ότι δεν έχει δεχτεί τέρμα για έναν ολόκληρο γύρο, επίδοση που όπως αποκάλυψε το SportsUp τον φέρνει πρώτο πανελλαδικά) και η Νίκη Αγκαθιάς, έχουν δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο Φίλιππο Μελίκης και φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί η τωρινή κατάσταση.

Στην ουρά όμως τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχει 3 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον 11ο Μακεδονικό Πλατάνου, με τις δύο ομάδες μάλιστα να αγωνίζονται αύριο στην έδρα των “πρασίνων”. Το αποτέλεσμα αυτό θα κρίνει πολλά, ειδικά αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν με το “διπλό” από την ανατολική Ημαθία.

Ιδιαίτερα καθοριστικό είναι και το ματς για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που θέλει βαθμούς από δω και στο εξής ώστε να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη όμως δεν έχει εύκολο έργο με αντίπαλο τη Νίκη Αγκαθιάς, που κάθε βαθμός ή βαθμούς τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο της στην Α1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

ΑΕ Σχοινά – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιοχωρίου

Φίλιππος Μελίκης – Φίλιππος Μέσης

Μακεδονικός Πλατάνου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟ Παλατίτσια

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

μπαλα38

2ος όμιλος

Πιο συγκεχυμένα είναι απεναντίας τα πράγματα στον 2ο όμιλο της Α2.

Τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική, διεκδικούν επί ίσοις όροις 6+1 ομάδες, με τον Αριστοτέλη Νάουσας να θεωρείται το αουτσάιντερ του συγκεκριμένου γκρουπ.

Στην πρώτη θέση, με τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, βρίσκεται η Νέα Γενεά Νικομήδειας, που θέλει μόνο νίκη αύριο κόντρα στη Δόξα Νάουσας, μια ομάδα που επίσης βρίσκεται στο κυνήγι των δύο εισιτηρίων.

Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ο ΑΟ Μαρίνας. Ο πρώτος μεταβαίνει στη δύσκολη έδρα της Ελπίδας Μονοσπίτων, η οποία περιμένει με…άγριες διαθέσεις τους “κυανόλευκους” κι αυτό γιατί με νίκη η ομάδα του Θωμά Τρούπκου…καβαλά στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Το έργο όμως των “πρασίνων” μόνο εύκολο δεν θα είναι, κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλό…φεγγάρι.

Ο ΑΟ Μαρίνας έχει ρεπό στην αυριανή αγωνιστική και μια σειρά από…ισοπαλίες, θα βόλευαν πολύ ώστε να μην αλλάξει η κατάσταση στην κορυφή.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, στην πιο μειονεκτική θέση είναι ομολογουμένως ο Μακεδόνας Βέροιας, που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα αύριο, θα αντιμετωπίσει μια από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας (σ.σ. ΑΕΠ Βέροιας), όμως όπως και να χει, κάθε ματς από δω και στο εξής είναι τελικός για τους “κυανόλευκους”.

Η αναμέτρηση του Εθνικού Ράχης με την Ακαδημία Μακροχωρίου αναβλήθηκε λόγω του χιονιού που έχει σκεπάσει το γήπεδο των “κυανολεύκων” ενώ στο ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, ο Αριστοτέλης Νάουσας υποδέχεται στην Παναγιωπούλα την Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

(Σάββατο 21/1) Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΣ Πατρίδας  2-3

Μακεδόνας Βέροιας – ΑΕΠ Βέροιας

Αριστοτέλης Νάουσας – Ακαδημία Βέροιας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Δόξα Νάουσας

Εθνικός Ράχης – Ακαδημία Μακροχωρίου αναβ.

Ελπίδα Μονοσπίτων – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Ρεπό : ΑΟ Μαρίνας

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected