Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λίβερπουλ με…τάσεις αυτοκτονίας! (vids)

C2s27NsXgAEJnHsΣε ένα φοβερό σε εξέλιξη και ρυθμό παιχνίδι η τελευταία στη βαθμολογία Σουόνσι υποχρέωσε την 3η Λίβερπουλ σε ήττα με 3-2 μέσα στο «Άνφιλντ» για την 22η αγωνιστική της Premier League. Ήταν η πρώτη ήττα των «Reds» μέσα στην έδρα τους και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Οι «Κύκνοι» έβαλαν δύσκολα στους «κόκκινους» με την διπλή αμυντική τους γραμμή και η μοναδική φάση στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Κλοπ ήρθε στο 16΄ με ένα ψαλιδάκι του Λαλανά που πέρασε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ είχε και η Σουόνσι στο 19΄ όταν σε πλασέ του Κάρολ ο Λόβρεν βρήκε τη μπάλα που σταμάτησε στο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που στο 48΄άνοιξαν το σκορ όταν μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων ο Ράουτλετζ «πάτησε» για τον Γιορέντε που από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Ισπανός επιθετικός της Σουόνσι «χτύπησε» ξανά τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από εξαιρετική προσπάθεια των συμπαικτών του από τη αριστερή πτέρυγα και σέντρα-φαρμάκι του Κάρολ κάνοντας στο 52΄ το 0-2.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε να το έχει πάρει προσωπικά και στο 69΄ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν σε σέντρα του Βαϊνάλντουμ κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι…πυροβόλησε για το 2-2.

Η ισοφάριση δεν… έκοψε τα φτερά των κύκνων. Αντίθετα βγήκαν στην επίθεση και πήραν ξανά το προβάδισμα στο 74΄ με τον Κάρολ να… χορεύει την άμυνα της Λίβερπουλ τον Κλάιν να κάνει τάκλιν βγάζοντας ασίστ στον Σίγκουρτσον και τον Ισλανδό από κοντά να κάνει το 2-3.

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλάβαν, Μίλνερ, Τσαν (70΄Οριτζί), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ (94΄Μάτιπ) , Λαλάνα, Κουτίνιο (57΄Στάριτζ), Φιρμίνο

ΣΟΥΟΝΣΙ (Πολ Κλέμεντ): Φαμπιάνσκι, Όλσον (79΄Ράνχελ), Μόουσον, Φερνάντες, Νότον, Κορκ, Κάρολ, Φερ (94΄Φάλτον), Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ, Γιορέντε (85΄Μπόρχα Μπαστόν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected