Super League 1

Πανιώνιος από…μπετόν και επιστροφή στη δεύτερη θέση! (vids)

Cp06MGuWIAAW3NTΕπιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο που επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ρισβάνη και Καθάριου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League και έπιασε πάλι τη Ξάνθη (αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό) στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Παρότι ο Παναιτωλικός μπήκε με φόρα στο ματς και με τη ψυχολογία στα ύψη εξαιτίας της νίκης του επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος, που είχε ηττηθεί στους “Ζωσιμάδες” απο τον ΠΑΣ, όχι μόνο κατάφερε να ισορροπήσει και να ελέγξει το ματς, αλλά προηγήθηκε στο 25΄ με τον Ρισβάνη. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ έδειξαν μπλοκαρισμένοι και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του πρώτου μέρος να απειλήσουν αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους.

Οι «κυανέρυθροι» πάλι από φάση που ξεκίνησε από κόρνερ κατάφεραν να πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 54΄ με τον Καθάριο να… καθαρίζει το παιχνίδι. Η συνέχεια έδειξε να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Νεοσμυρνιώτες να πανηγυρίζουν την 9η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

δείτε το φιλμ του αγώνα και βίντεο στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπμος, Μασούρας (77΄Ταπόκο) , Καθάριος (63΄Σαββίδης), Μασούντ (91΄Γιέσιλ), Μπεν

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (61΄Κλέσιο), Τσοκανης, Μακος, Πάουλο (, Κουτρομάνος, Ρότσα, Μουνιός (61΄Λόπες), Μαρκόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected