Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τίτλοι τέλους για τον Κώστα Ντέλλα στην Επισκοπή!

DSCN0151

Ένας ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομα του τα δύο τελευταία χρόνια με τον Κεραυνό Επισκοπής, αποχωρεί από τους “κοκκινόμαυρους”!

Ο αρχισκόρερ της ομάδας στον φετινό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (13 τέρματα) αλλά και της περσινής σεζόν (11) δεν θα συνεχίσει στην Επισκοπή, μετά από επιθυμία του ίδιου.

Ο 27χρονος επιθετικός, που αναμένεται να γίνει “μήλον της έριδος” για αρκετές ομάδες στο υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου, θέλησε μέσω του SportsUp να αναφερθεί στην αποχώρηση του αλλά και να ευχαριστήσει τους διοικούντες τον Κεραυνό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Θα ήθελαν καταρχάς να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους αποτελούν τη διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής. Δεν θέλω να αναφερθώ ξεχωριστά για να μην αμελήσω κάποιον, ήταν όλοι άψογοι στο πρόσωπο μου και με έκαναν να νιώσω ξεχωριστά. Η συνεργασία μας ήταν άψογη, όπως και με τους προπονητές και ποδοσφαιριστές που συνάντησα στην ομάδα, προσωπικοί όμως λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω.

Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μου έδειξαν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή και είναι πραγματικά τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected