Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξαφνικό τέλος!

IMG_4032Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τον Κώστα Παπαθανασίου, μπήκαν ξαφνικά σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής, που… έβγαλε μάτια τα προηγούμενα χρόνια στο τοπικό με τη φανέλα του Άρη Σούδας, εξέφρασε την επιθυμία για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από την ομάδα των Χανίων και να επιστρέψει στον Πειραιά, όπου ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες για τη συνέχιση της καριέρας του.

Ο “Παπ” ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Περάματος, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα και το 2011… κατηφόρισε για σπουδές στα Χανιά. Ο Άρης Σούδας τον… υποδέχτηκε στην οικογένειά του και μετά από μία εξαιρετική σεζόν έκανε το βήμα… παραπάνω για τον Κισσαμικό, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2012-2013.

Στη συνέχεια επέστρεψε ξανά στο… λιμάνι του και τον Άρη Σούδας, παίζοντας ακόμα τρεις σεζόν. Τη σεζόν 2014-2015 ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία, σημειώνοντας 21 γκολ. Από το καλοκαίρι άνηκε στο δυναμικό της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, με την οποία μέτρησε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναχωρήσει από τα Χανιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected