Γ Εθνική / Τοπικά

Κατέβασε τα…ρολά ο Τζήμας! (photos+vid)

DSC_0184Τυχερή αποδείχθηκε ότι ήταν η Νίκη Βόλου στην Κατερίνη αφού κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ανώτερο της Διαγόρα Σεβαστής.

Οι Βολιώτες είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Κατερινιώτη τερματοφύλακα Νίκο Τζήμα που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και ίσως του παιχνιδιού, αφού έσωσε πολλές φορές την εστία του από βέβαιες παραβιάσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 3ο λεπτό ο Δεμηρτζόγλου θα πλασάρει άουτ μετά απο γύρισμα του Μπενίσκου και στο 15΄ο ίδιος παίκτης θα σουτάρει για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Τζήμα.

Στο 34΄ο Τζήμας θα κάνει μεγάλη απόκρουση όταν ο έμπειρος Μίμης Μπενίσκος θα προσπαθήσει με έξυπνο τρόπο να τον κρεμάσει αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

50′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Καράμπελα να αποτυγχάνει από καλό σημείο στο 50΄να κάνει το 1-0.

Πηγή βίντεο : deusexmachina214

Στο 2ο μέρος ο Δεμηρτζόγλου επιχείρησε 2-3 καλά σουτ στα οποία όμως αντέδρασε σωστά ο Τμήμας κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Λίγο νωρίτερα ο Μπενίσκος έχασε μοναδική ευκαιρία όταν γλίστρησε μέσα στην περιοχή της Βολιώτικης ομάδας και δε μπόρεσε να τελειώσει την προσπάθεια του.

Λίγο πριν τη λήξη ο Διαγόρας θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το ματς, αλλά το πλασέ του Μπενίσκου στην άδεια εστία θα απομακρύνει σωτήρια ο Παπαδήμας.

Συνθέσεις 

Διαγόρας Σεβαστής (Κ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (78’ Γεωργίου), Τσαγκαράκης (87’ Τσαγκαράκης), Μπενίσκος, Μυλωνάς, Καράμπελας (60’ Κατσιαμήτας)

Νίκη Βόλου (Στ. Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Βέργος, Πετράκος, Μέτσε, Μαλακασιώτης (85’ Αλεξανδρής), Νικλητσιώτης (77’ Σκοπελίτης), Κόλα (90+2’ Κόκκας), Κορέτα.

περισσότερες φωτογραφίες στο Pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected