Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη νίκη και βαθμολογική ανάσα! (photos+vid)

istpudnH AE Ιστιαίας έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας της Πύδνα Κίτρους με 1-0.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς κατάφερε να πάρει μία νίκη – ανάσα χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Αρτάν Θόρια με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 29΄.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν ήταν ποιοτικό, καθώς δεν ήταν εύκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Ιστιαίας, μοιραία το παιχνίδι πήγε στο πάθος και την δύναμη με του παίκτες της Ιστιαίας να βγάζουν αυτά τα στοιχεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Τέλος ερωτηματικά προκάλεσε ο Μίκι Τσίρκοβιτς για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο palmosevr.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ιστιαίας (Τσίρκοβιτς): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος (85΄ Ανέστης Β.), Στεργίου Α. (90΄ Βασιλείου), Ίβιτς, Θόρια, Αλεξίου

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας): Παπατόλικας, Γούτσιος (16΄ Στούμπος), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Κυπαρίσσης Γ., Σαμουηλίδης (58΄ Πιαστόπουλος), Δήμας, Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης, Κόλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected