Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” στην Πιερία!

S1000006Δύσκολο το παιχνίδι στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Ιωάννης Παραλυκίδης στο Αιγίνιο, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τους βαθμούς της νίκης τους οποίους τελικά πήρε η ομάδα της Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει το pieriasport, οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ζούγρα που σε πολλές περιπτώσεις ευνόησε την ομάδα του λεκανοπεδίου. Ο Αιγινιακός ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καλύτερος αλλά και η Καλλιθέα στις αντεπιθέσεις ήταν “φωτιά”.

Το πρώτο καλό σουτ το έκανε ο Γκατσολάρι για τον Αιγινιακό στο 13΄ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο νωρίτερα ολιγώρησε και δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του σε καλή φάση και μέσα από την περιοχή του Σταυριανού που αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.

Στο 17΄ο Σταματάκος πλάσαρε άουτ μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Αιγινιακού που διάβασε τη φάση και βγήκε έξω από την περιοχή του για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Δυο λεπτά αργότερα όμως σε μια φάση μέσα στην περιοχή του Τόλιου, ο Σμυρλής σούταρε με την μπάλα να παίρνει περίεργη πορεία και να καταλήγει στον Γουόρντεν που θα κάνει το 0-1. Στο 27΄καλή ενέργεια και σουτ του Πατράλη θα κοντράρει στους αμυντικούς της Καλλιθέας και θα φύγει ελάχιστα έξω για να κερδίσουν το κόρνερ οι γηπεδούχοι. Στο 31΄σουτ του Γκατσολάρι θα μπλοκάρει ο Σταυριανός.

Στο 39΄ο Ζούρκος θα κάνει όμορφη ενέργεια απο δεξιά και θα βγάλει τη σέντρα μέσα στην περιοχή του Σταυριανού για να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Ζγκούρι και να κάνει το 1-1 για τον Αιγινιακό.

Καλό σουτ επιχείρησε ο Ζούρκος στο 57΄ με την μπάλα να περνάει χαμηλά και λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σταυριανού. Στο 76΄φοβερή ενέργεια και σουτ του Ζγκούρι για να περάσει η μπάλα κόρνερ μετά από φοβερή απόκρουση του Σταυριανού.

Στο 83΄ο Σταματάκος μπήκε σε μια αντεπίθεση στην περιοχή του Τόλιου, έπαιξε το 1-2 με τον Κρεββατα και έβαλε στο σκορ μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 1-2. Στο 88΄ο Αιγινιακός θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Γιαζιτζόγλου θα βγάλει πολύ ωραία σέντρα, ο Μπουρντουζάν θα πάρει την κεφαλιά και η μπάλα θα περάσει άουτ.

Συνθέσεις

Αιγινιακός Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλο (87΄Τοπαλίδης)ς, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκατσολάρι, Ραγκέλοφ (59΄Παπαδόπουλος), Μπουρντυοζάν

Καλλιθέα: Σταυριανός, Συριόπουλος, Τσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη, Τσίπρας, Μπέλης, Σμυρλής (71΄Ηλιάδης), Γουόρντεν (58΄Κρεββατάς), Σταματάκος (90+ Τοπάλι), Πάτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected