Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού : “Με μαεστρικό τρόπο του διαιτητή ήρθε η ισοπαλία!”

θυελλα-σταυρου

Σαββατοκύριακο…ανακοινώσεων αυτό που διανύουμε και αυτή τη φορά είναι η σειρά της Θύελλας Σταυρού (μετά το Μακροχώρι χθες και τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου λίγο πριν) να εκδώσει ανακοίνωση για διαιτητικά (όπως υποστηρίζουν) σφάλματα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας :

“Το ΔΣ του ΑΟΑ Θύελλα Σταυρού αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον με πλήθος συμμετοχών σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, διαιτητή κύριο Βρέσκα, για το “ρεσιτάλ” διαιτησίας του στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Με μαεστρικό τρόπο, καταργώντας την έννοια του πειθαρχικού ελέγχου, ανεχόμενος το σκληρό παιχνίδι της αντιπάλου ομάδας και “σπρώχνοντας” αυτήν στην περιοχή μας, κατάφερε εν τέλει με ένα πέναλτι “εφεύρεση” για ακούσιο χέρι, του οποίου προηγήθηκε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ σε βάρος της ομάδας μας, να “φέρει” το ισόπαλο αποτέλεσμα, στερώντας μας μια δικαιότατη νίκη.

Κύριε Βρέσκα, μπορεί να μη σέβεστε τον ιδρώτα ανθρώπων που μοχθούν για να κρατηθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ζωντανό στα χωριά μας, αλλά να ξέρετε πολύ καλά ότι έχετε να κάνετε με ανθρώπους του νόμου στον οποίο ζείτε και κρίνεστε για τα πεπραγμένα σας.

Υ.Γ. 1 : Δικαιολογήσατε απόλυτα κύριε Βρέσκα την παρουσία σας ως διαιτητή σε επαγγελματικές κατηγορίες, άντε και σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου σας ευχόμαστε”

Υ.Γ. 2 : Αυτοεξαιρεθείτε από αγώνες της ομάδας μας εσαεί, μην εκτίθεστε άλλο. Συνεχίστε τα “σεμινάρια διαιτησίας” σας αλλού…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected