Κατηγορίες
Διάφορα

H εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Untitled-1-vertΟ ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ (19:30), μια αναμέτρηση που προσφέρει για σας το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί).

ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ ρίχνουν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής σε μια μάχη με φόντο την πεντάδα. Ο γηπεδούχος ΠΑΣ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τα πλέι οφ.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες του είναι το γεγονός ότι από την Πέμπτη συνεργεία δουλεύουν εντατικά ώστε ο αγωνιστικός χώρος στις Ζωσιμάδες να έχει καλύτερη εικόνα από αυτό με τον Πανιώνιο.  Στα αγωνιστικά, οι Ηπειρώτες δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γαρουφαλιά, καθώς και του Ζάιρο ο οποίος είναι δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας όμως και χρωστούμενο αυτό με την ΑΕΛ, και θέλει να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των από πάνω ομάδων και να εδραιωθεί στην πεντάδα. Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός τον Πρίγιοβιτς, ενώ επιστρέφει μετά από καιρό ο Χαρίσης στην θέση του Κάτσε.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτης, Μπουκουβάλας, Ακόστα, Κόντε, Μαμπουλού

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Περέιρα, Αθανασιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected