Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι άλλος Έλληνας στην ομάδα!

katsikasΜετά τον δανεισμό του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, η Έσμπιεργκ έβαλε ακόμα περισσότερο ελληνικό αίμα με την απόκτηση του Γιώργου Κατσικά!

Μία μικρή ελληνική παροικία στήνεται στην Έσμπιεργκ. Ο σύλλογος από την Δανία μέσα σε μερικές ημέρες απέκτησε και δεύτερο συμπατριώτη μας, αφού μετά τον δανεισμό του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό ήρθε και η απόκτηση του Γιώργου Κατσικά, ο οποίος κατάφερε να μείνει ελεύθερος από την Τβέντε.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε για συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου με την Έσμπιεργκ και αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Δανία για τις ιατρικές εξετάσεις και την επίσημη παρουσίαση, με τον τεχνικό διευθυντή της Έσμπιεργκ, Τεντ Φαν ντε Λέεουβεν που τον ξέρει καλά από την Τβέντε να λέει πως: ««Αναζητούσαμε έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικά χαρακτηριστικά και με σταθερότητα στον αγωνιστικό χώρο, που να είναι δυναμικός στα αμυντικά του καθήκοντα τόσο ψηλά όσο και με την μπάλα χαμηλά.

Το ιατρικό τιμ της Τβέντε μου έδειξαν αναφορές ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, όμως επειδή δεν είμαστε 100% σίγουροι από τη στιγμή που έχει και το ιατρικό ιστορικό του, γι’ αυτό και του δώσαμε συμβόλαιο έξι μηνών. Αν οι δύο πλευρές είμαστε ευχαριστημένες τότε το συμβόλαιο αυτό μπορεί να επεκταθεί από τον Απρίλιο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected