Γ Εθνική / Τοπικά

Ζήτησε να αποχωρήσει!

hpgchiigcb50e422847d5f5Μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση στα ποδοσφαιρικά δεδομένα του Ηρακλείου είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ηρόδοτος, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κοιλιάρας, που έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη, με τη διοίκηση του κιτρινόμαυρου συλλόγου να κάνει δεκτό το αίτημά του.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, ο Κοιλιάρας δεν ήταν στη σχετική λίστα των παικτών για την αναμόρφωση του έμψυχου δυναμικού, ο ίδιος όμως ζήτησε να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη και είναι ο παίκτης για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει. Ο επικεφαλής της διοίκησης Γιώργος Βρέντζος προσπάθησε να μεταπείσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως επέμενε στην απόφασή του. Πλέον ο Εργοτέλης αναζητά άμεσα τον αντικαταστάτη του και είναι θέμα… ωρών να βρεθεί.

Με το που έγινε γνωστή η πρόθεση του Κοιλιάρα για αποχώρησή του από τον Εργοτέλη, οι διοικούντες τον Ηρόδοτο έκαναν άμεσα κρούση στον ποδοσφαιριστή, η οικογένεια του οποίου έχει άρρηκτους δεσμούς με τη Νέα Αλλικαρνασσό, με τον πατέρα Τάσο να είναι μια από τις πλέον εμβληματικές μορφής της ιστορίας του Ηροδότου.

Οι διαδικασίες ήταν… συνοπτικές και επήλθε άμεσα η συμφωνία, με τον Ηρόδοτο να ενισχύεται σημαντικά και να δείχνει με την κίνησή του αυτή, πως έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα μελλοντικά του πλάνα για τη μεγαλύτερη κατηγορία….

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected