Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ΕΠΟ όρισε δύο ματς της Γ Εθνικής στην Ημαθία!

16295905_10212380627331666_741538228_n-620x330Η επίσπευση της λήξης του πρώτου γύρου στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής ώστε να ξεκινήσει ο δεύτερος, κάτι που προβλέπεται πλέον από την προκήρυξη της κατηγορίας, σε συνδυασμό με την κακοκαιρία στη Δυτική Μακεδονία, επέφεραν τον ορισμό αγώνων σε άλλον νομό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-ptolemeos.gr, η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα του Μακεδονικού Φούφα με τη Δόξα Προσκυνητών στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και την αναμέτρηση της ΑΕΠ Βατολάκκου με τον Εορδαϊκό στο Μακροχώρι.

Αιτία οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία που έχει μετατρέψει τα γήπεδα σε χιονοδρομικές πίστες (φωτ) από τη μια και η ανάγκη να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος από την άλλη.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την αναμέτρηση του Εορδαϊκού με τον Αλμωπό, που επίσης εκκρεμεί από τον πρώτο γύρο.

Αυτό βεβαίως δημιουργεί αρκετά ζητήματα σε σχέση με τα οικονομικά βάρη που θα υποστούν οι ομάδες, οι οποίες σήμερα Τρίτη έχουν επιδοθεί σε ένα απίστευτο τρέξιμο της τελευταίας στιγμής για να προλάβουν τα διαδικαστικά.

Σοβαρό θέμα προκύπτει βεβαίως και με την ΑΕΠ Βατολάκκου, που ταξίδεψε την Κυριακή στο Παραλίμνιο με μόλις 12 ποδοσφαιριστές και χωρίς προπονητή και μία ακόμη μετακίνηση σε 48 ώρες, θέτει εν αμφιβόλω ακόμη και τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected