Κατηγορίες
Football League

Εξελίξεις στον πάγκο του Αιγινιακού!

4c1dc535f150ab8464b3ff8a73ed7f1a_LΠαρελθόν αποτελεί για τον Αιγινιακό ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός με δήλωσή του στο FL News υποστήριξε ότι αποχωρεί από την ομάδα, λέγοντας ότι «δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών για διάφορα ζητήματα που προέκυψαν, είναι η ώρα της στήριξης και συμπαράστασης».

Αναλυτικά:

«Κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος μου στον Αιγινιακό. Νομίζω ότι είναι θετικός. Ανεβάσαμε άμεσα την ομάδα στην Β’ Εθνική. Είδαμε ένα καλό παίκτη μας, τον Ντίντακ Ντεβέσα, να πηγαίνει σε μια καλή ομάδα της Super League, τον Πλατανιά, και αναδείξαμε ένα νέο παίκτη, τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που έχει λαμπρό μέλλον. Συγχρόνως δημιουργήσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που το έδειξε με όλες τις δυνατές ομάδες, τις Λαμία, Απόλλωνα, Τρίκαλα και Αρη.

Είναι φυσικά μέσα στον στόχο παραμονής. Ευχαριστώ την οικογένεια Νιώπα για την αγάπη και τη στήριξη που μου έδειξαν, καθώς και τα αξιόλογα στελέχη του Αιγινιακού που γνώρισα και συνεργάστηκα. Η ομάδα και οι παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί αν δικαιωθεί με τον στόχο της παραμονής. Δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών για διάφορα ζητήματα που προέκυψαν, είναι η ώρα της στήριξης και της συμπαράστασης. Αυτή η εβδομάδα για εμένα είναι πολύ σημαντική (ένα προσωπικό θέμα), το αποτέλεσμα της οποίας θα καθορίσει το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα».

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Live Sport» σε σημερινό δημοσίευμα είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του Αμανατίδη από την ομάδα της βόρειας Πιερίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected