Super League 1 - Μεταγραφές

Και το όνομα αυτού : Ιμπραϊμά Νιάς!

Παίκτης του Λεβαδειακού και επίσημα είναι πλέον ο Μπάιγ Ιμπραϊμά Νιάς.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος με θητεία μεταξύ άλλων σε Ξαμάξ, Ίντερ Μπακού, Γκαμπάλα, Μορντόβια και Κονκόρντια, υπέγραψε για 1,5 χρόνο αφού νωρίτερα πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Ο 28χρονος μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το πέρασε στην Ελβετία και στην Ξαμάξ (73 ματς και 10 γκολ για τον Σενεγαλέζο μέσο). Ο Νιάς έκανε πετυχημένο πέρασμα και από το Αζερμπαϊτζάν με τις φανέλες της Καμπάλα (29 ματς και 1 γκολ) και Ιντερ Μπακού (51 αγώνες και 6 γκολ). Ο Σενεγαλέζος πέρασε και από την Ρωσία (28 ματς με την Μορδόβια Σαράνσκ) και από την Ρουμανία (15 ματς με την Κονκόρντια) αλλά και από την Ινδία μ’ ένα σύντομο πέρασμα στην Ντελχί (5 ματς).

Οσον αφορά τον Ρότσα; Αυτός παραμένει στην πόλη και αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και αυτός, μετά τα «σύννεφα» που υπήρξαν την Δευτέρα. Ομως ακόμη δεν είναι σίγουρο, αλλά το ότι δεν έφυγε σημαίνει πως ενδέχεται να αλλάζουν τα δεδομένα, υπέρ του να υπογράψει και αυτός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected