Γ Εθνική / Τοπικά

Είχε Ίγκορ για τα πάντα!

Μεταμορφωμένη η Δόξα Δράμας στο σημερινό παιχνίδι, πήρε μια άνετη και δίκαιη νίκη προσφέροντας καλό θέαμα στον κόσμο της που απόλαυσε τον Ιγκόρ να σκοράρει τρεις φορές.

Πολύ καλές παρουσίες σχεδόν από το σύνολο των παικτών της απέναντι σε ένα Νέστο που έπαιξε αρκετά καλά παρά τα τέσσερα γκολ αλλά πέρα από το δοκάρι του Λάσπατζη δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε περισσότερο επιθετικά.

Οι “μαυραετοί” αγωνίστηκαν με σωστούς προσανατολισμούς, είχαν πολύ καλή εναλλαγή της μπάλας και υπομονή στο παιχνίδι τους. Κόντρα σε ένα ποιοτικό σύνολο όπως αυτό του Νέστου, τα τέσσερα τέρματα είναι η ανταμοιβή για τους γηπεδούχους, που με τη νίκη αυτή μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sportdrama.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Σικαλιάς, Παγώνης (75′ Ρεβυθόπουλος), Βιτλής, Παπαζούδης, Μκρτσιάν, Παναγιωτούδης ,Πινδώνης, Ιότι, Δουκάκης, Μπουσινάκης (79′ Σάντος), Ιγκόρ (66′ Παβίσεβιτς)

Νέστος Χρυσούπολης : Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας (58′ Βακιρτζής), Παυλακάκης (53′ λ.τ. Φάμπιο) Κωνσταντινίδης, Λάσπατζης, Μιχαλάκης, Ντερτιλής, Βαλαβανόπουλος, Μενίκου (76′ Μαϊδανός), Μαρκάκης Δ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected