Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Η ημερίδα για τους νέους Κανονισμούς Ποδοσφαίρου στη Νάουσα (photos)

Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Πολιτισμού της πρώην “Βέτλανς” και συγκεκριμένα στο χώρο του αμφιθεάτρου, έλαβε χώρα το σεμινάριο της ΕΠΣ Ημαθίας για τους νέους Κανονισμούς Ποδοσφαίρου, που ισχύουν εδώ και αρκετό καιρό κατόπιν των επιταγών της FIFA.

Το παρόν στην ημερίδα έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Βασίλης Φωτιάδης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, που η αλήθεια είναι πως ήταν συγκριτικά λίγοι σε σχέση με το τι αναμενόταν, κυρίως όσον αφορά τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του Δήμου Νάουσας, το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Νεολαίας Νάουσας κ. Στέλιος Δάγγας αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα Νάουσας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, Μάκης Ορδουλίδης.

Κεντρικός ομιλητής και παρουσιαστής των νέων κανονισμών, ο Καθηγητής Διαιτησίας και μέλος της αντίστοιχης Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Τάσος Χριστοδούλου, ο οποίος επεξήγησε τα νέα ήθη και έθιμα όσον αφορά τους καινούριους κανονισμούς, έχοντας ενδιάμεσα και βίντεο ως παραδείγματα, που βοήθησαν σημαντικά στο να γίνουν ακόμη πιο κατανοητοί.

Το SportsUp έδωσε το παρόν στην ημερίδα και θεωρούμε πως εκτός των διαιτητών, των παραγόντων, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, οι αθλητικογράφοι επίσης είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τους κανονισμούς και να κρίνουν πάνω σε όσα ισχύουν, αποφεύγοντας έτσι τη σύγχυση ανάμεσα στους αναγνώστες.

δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected