Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση στο…ρελαντί!

Έχοντας κερδίσει άνετα με 2-0 στα Τρίκαλα, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε και στη ρεβάνς της θεσσαλικής ομάδας στην Τρίπολη (1-0) και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αστέρας βρίσκεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Και μάλιστα χωρίς κόπο, καθώς μετά το άνετο 2-0 στο πρώτο ματς στα Τρίκαλα, επιβλήθηκε χωρίς να ιδρώσει και στη ρεβάνς του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με 1-0.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προέβη σε πολλές αλλαγές στην 11άδα, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γκαϊντούτσικ, πλάι στον Σελίν. Αθανασιάδης στο τέρμα, δεξί μπακ ο Κώτσιρας και αριστερό ο Κυριακόπουλος, ενώ στα χαφ οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος. Ο Μάσα επανήλθε στο αρχικό σχήμα, μαζί με τους Τσιλιανίδη, Καλτσά, ενώ ο Ιωαννίδης ξεκίνησε στην επίθεση.

Ο Αστέρας ανέλαβε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τα ηνία του αγώνα, περιορίζοντας στο μισό γήπεδο τα Τρίκαλα. Το 72% στην κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, είναι χαρακτηριστικό για την εικόνα του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν πίεση για το αποτέλεσμα, γύριζαν την μπάλα προσπαθώντας να βρουν διαδρόμους για την εστία του Αθανασόπουλου.

Το κατάφεραν ουσιαστικά μία φορά στο πρώτο μέρος, ήταν όμως αρκετή για να ανοίξουν το σκορ. Ο Κυριακόπουλος έξυπνα δεν μπήκε στη φάση ως οφσάιντ, ο Καλτσάς σέρβιρε στον Ιωαννίδη και αυτός από κοντά με κεφαλιά έγραψε το 1-0 (22′). Καλή στιγμή και στο 31′ με την εξαιρετική κάθετη του Μάσα στον Καλτσά, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν στο ελάχιστο τον Αθανασιάδη.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο στη βροχερή Τρίπολη. Οι κιτρινομπλέ είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκειά του και όσο περνούσαν τα λεπτά, το μυαλό των περισσότερων πήγαινε στο τελευταίο σφύριγμα του Ρατσιάτου. Ουσιαστικά ήταν ένα διαδικαστικό 45λεπτο με τους δύο προπονητές να δίνουν ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν (71′ Ευαγγέλου), Γκαϊντούτσικ, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (64′ Χαμντανί), Δημούτσος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μάσα (46′ Μπαστιάνος), Ιωαννίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Λεάντρο, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Μουμίν, Καμπλιώνης (46′ Γκόλιας), Γιαννιτσάνης, Τζάκσον, (79′ Κουσκουνάς) Αρναρέλλης, Μαρουκάκης (46′ Στεφάνοβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected