Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλήτρια χειμώνα η ΑΠΕ Λαγκαδά! (photos)

Σπουδαίο διπλό για την ΑΠΕ Λαγκαδά, χάρη σε τέρμα του Αθανασιάδη στο 88′, που τον φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από την αρχή μέχρι το φινάλε χωρίς πολλές σημαντικές στιγμές στις δύο εστίες, χάρις το εξαιρετικό στήσιμο της ξανθιώτικης ομάδας που δεν επέτρεψε στην πολύ καλή ομάδα του Λαγκαδά με πληθώρα ποδοσφαιριστών με μεγάλες παραστάσεις να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στην εστία του Ρούφου. Ενώ όποτε χρειάστηκε ο ξανθιώτης κίπερ τόσο στο φινάλε του πρώτου μέρους που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Στεφανίδη, αλλά και στο δεύτερο μέρος όταν στην απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καραμανλή έπεσε εξαιρετικά στην γωνιά του και έδιωξε.

Η ομάδα της Ξάνθης είχε και αυτή τις στιγμές τις στο παιχνίδι με κορυφαία την φάση στο 80′ με το τετ-α-τετ του Τορομανίδη που πρόλαβε ο πολύπειρος Ρίζος. Το «χρυσό» γκολ της νίκης για την ομάδα του Λαγκαδά πέτυχε ο Αθανασιάδης που είχε περάσει μόλις δύο λεπτά νωρίτερα στο ματς με σουτ μέσα απο την περιοχή. Ένα σκορ που σίγουρα αδικεί τους Ξανθιώτες που άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Με αυτό το αποτέλεσμα η εκπληκτική φέτος ΑΠΕ Λαγκαδά ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρου του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής από την κορυφή της βαθμολογίας ξεπερνώντας την Καλαμαριά και την Δόξα Δράμας που ισοβαθμούν στους 30, ενώ η ίδια έχει 31. Από την άλλη ο Ορφέας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο από την εξαιρετική 5η θέση με 21 βαθμούς πολύ μακριά από τις χαμηλές θέσεις.

Συνθέσεις

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Χαλίλ Ιμπράμ (59′ Τορομανίδης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου, Λαζαρίδης (46′ Χίντ Ιμέρ)

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Πολύζου, Κοντέων, Σκαθαρούδης (84′ Αθανασιάδης), Στεφανίδης, Κρυστάλλης (90′ Παυλίδης), Αχαλινόπουλος (62′ Ξανθόπουλος)

περισσότερες φωτογραφίες στο sportsaddict.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected