Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέσσερα γκολ μετά από καιρό!

Νίκη ηρεμίας για τον ΑΟΚ (η πρώτη για το 2017) που σαφώς ικανοποίησε με την εμφάνιση του.

Πέτυχε δυο γρήγορα γκολ, έδιωξε το άγχος από νωρίς και είχε πολλές τελικές προσπάθειες.

Ο Καμπανιακός βοήθησε στο να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες καθώς δεν κλείστηκε στην άμυνα του. Χειροκρότημα στο τέλος μετά από πολύ καιρό από τους λίγους φιλάθλους.

Ο Κυζιρίδης έκανε ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα σε ρόλο πλάγιου μεσοεπιθετικού στην αριστερή πτέρυγα που έκλεινε και στον κάθετο άξονα και σίγουρα με το καλημέρα έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Ντεμπούτο έκαναν στον ΑΟΚ, ο Καλλιβωκάς σε ρόλο στόπερ και ο Ζαρωτιάδης δεξιά στη μεσαία γραμμή.

το φιλμ της αναμέτρησης στην proininews

Συνθέσεις

Καβάλα : Συριτούδης, Τέλλος, Τουμανίδης, Σταματόπουλος, Παναγιωτόπουλος (83` Τζιτζιφάκος), Μπλιός (71` Ζαρωτιάδης), Λίτσκας, Κεφαλάς, Κυριακίδης, Ζυγκερίδης, Κυζιρίδης (67` Καλλιβωκάς).

Καμπανιακός : Μπόικος, Παπαζής, Αλμπάνης (46` Λεφίδης), Πανούσης, Ραγκαβίνας, Ασλαμπάλογλου, Μπιτζικόπουλος (64′ Αριζάνης), Στεφανίδης, Προβατίδης (75` Νταρτζάλης), Υψηλός, Μπάλιος.

*Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Απόστολου Χατζησάββα ενώ κατέθεσαν λουλούδια στο μέρος όπου καθόταν κοντά στα αποδυτήρια, οι παίκτες και των δυο ομάδων αλλά και οι διαιτητές, οι παράγοντες του ΑΟΚ και φίλαθλοι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected