Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές και μια ηχηρή αποχώρηση!

Ενισχύθηκε σημαντικά το ρόστερ του Παναιγιάλειου, που ανακοίνωσε σήμερα (25/1) την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Αποχαιρέτησε ο Γιώργος Κατίδης.

Παίκτες των “μελανόλευκων” είναι από σήμερα οι Αρμάντο Γκούφα, Δημήτρης Βουτσιώτης, Μιλτιάδης Δινοβίτσης και Νίκος Τρίγκας ενώ ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναζητά από σήμερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας διέψευσε την αποχώρηση του Παναγιώτη Ξιόμπλιου, που παραμένει στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Αρμάντο Γκούφα (γεννηθείς 2/2/1995), Δημήτρη Βουτσιώτη (γεννηθείς 7/3/1994), Μιλτιάδη Δινοβίτση (γεννηθείς 10/3/1997) και Νίκο Τρίγκα (γεννηθείς 6/1/1996) Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τής ομάδας μας και τις επόμενες ώρες και ημέρες θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις.»

«Η “ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ” ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη. Η ομάδα μας, ύστερα από την πρόταση που υπάρχει από ομάδα τού εξωτερικού για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, προχώρησε στη λύση τού συμβολαίου του και εύχεται στο Γιώργο καλή συνέχεια, υγεία κι επιτυχίες. Ευχαριστούμε το Γιώργο Κατίδη για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Κατίδης, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με την “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” προέβη στην εξής δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” που κράτησε το λόγο της και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και μέσω αυτού να κάνω το επόμενο βήμα στο εξωτερικό. Ο Παναιγιάλειος μου στάθηκε σαν πραγματική οικογένεια και ευχαριστώ τον κόσμο για τον καιρό που ήμουν στην ομάδα και με βοήθησε να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και όχι αυτόν που κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν.Εύχομαι υγεία κι υπομονή στα παιδιά της ομάδας, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η διοίκηση εργάζεται σκληρά και προσπαθεί καθημερινά. Καλή συνέχεια στην ομάδα, διότι το αξίζει και θα το επιτύχει».

Διάψευση για πιθανή αποχώρηση Ξόμπλιου

Επίσης, η “ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ” διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια δημοσιεύματα μιλούν για αποχώρηση του επιθετικού μας Παναγιώτη Ξόμπλιου. Για τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας μας και ως εκ τούτου ο Παναγιώτης συνεχίζει κανονικά να ανήκει στο ρόστερ τής ομάδας, μιας και το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ τον πιστεύει, τον εμπιστεύεται και αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία τής έως σήμερα πορείας τού Παναιγιαλείου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected