Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχαιρέτησε δύο ποδοσφαιριστές του

Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ερμή Ζωνιανών ο Μύρος Ανωγειανάκης ο οποίος συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου με τον τεχνικό της ομάδας και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Γεωργούλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athlitiko.gr, ο Μύρος Ανωγειανάκης (φωτ) είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ήδη αρκετές προτάσεις καθώς μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη μονάδα τόσο ομάδες Εθνικών κατηγοριών, ενώ από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υπάρχει… πικρία για το timing του “διαζυγίου”. Επιπλέον, ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι και ο Κώστας Γεωργούλης ο οποίος όπως ανακοινώθηκε, αποτελεί και εκείνος παρελθόν από τη ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών, αναφέρει:

“Ο ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γεωργούλη Κωνσταντίνο και Ανωγειανάκη Μύρωνα. Τους ευχαριστούμε για συνεργασία και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected