Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Εκπληκτικό ρετρό με τον Άγγλο που έβγαζε μια φωτογραφία κάθε μέρα μέχρι την μέρα που πέθανε! (photos)

Ο Τζέιμι Λίβινγκστον δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, αλλά η συγκινητική φωτογραφική του συλλογή διασφαλίζει, ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Το πρότζεκτ ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 1979, όταν ο φοιτητής από την Νέα Υόρκη τράβηξε μια φωτογραφία. Συνέχισε να τραβάει μια φωτογραφία κάθε μέρα για τα επόμενα 18 χρόνια μέχρι την μέρα που πέθανε το 1997. Εξοπλισμένος με μια Polaroid SX-70, ο Λίβινγκστον κατέγραφε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς του από τους φίλους του, την οικογένειά του, τις σχέσεις του και την δουλειά του ως σκηνοθέτης και φωτογράφος.

Τα τελευταία στάδια του έργου του ήταν πιο εσωστρεφή, καθώς κατέγραφε την μάχη του με τον καρκίνο μετά την διάγνωσή του το 1997. Βλέπουμε την ουλή από την εγχείρηση στον εγκέφαλο που έκανε, τα μαλλιά του να πέφτουν και το δαχτυλίδι αρραβώνα που έδωσε στην αγαπημένη του λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει στις 25 Οκτωβρίου 1997.

Ο Τζέιμι άφησε πίσω του ένα έργο 6.000 φωτογραφιών στις οποίες σκιαγραφείται ένα απίστευτο πορτρέτο ζωής. Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα Jamie Livingston: Some photos of that day από τους φίλους του Μπέτσι Ριντ και Χιου Κρόφορντ, οι οποίοι υποσχέθηκαν να κρατήσουν το έργο του ζωντανό μετά τον θάνατό του.

δείτε το εντυπωσιακό ρετρό στο tilestwra.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected