Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σεφτέ στις μεταγραφές!

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άγιος Ιερόθεος.

Η ομάδα του Περιστερίου, που πρωταγωνιστεί φέτος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, απέκτησε τον Μιχάλη Κατσίκια, που αγωνίστηκε φέτος σε 11 παιχνίδια με τον Ιωνικό και πέτυχε ένα τέρμα.

Ο 26χρονος (03/07/1990) αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού για δύο χρόνια, ενώ παλαιότερα έπαιξε επίσης σε Πανελευσινιακό, ΑΕ Κηφισιάς, Θεμιστοκλή και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Κατσίκια. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα τόσο της αμυντικής όσο και της επιθετικής γραμμής.

Η ταχύτητα του, η εμπειρία από την συνεχή παρουσία του στην κατηγορία με γεμάτες σεζόν και η οξυδέρκεια του αποτελούν τα στοιχεία που τον διακρίνουν σαν ποδοσφαιριστή.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ιωνικός όπου πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Πανελευσινιακό, όπου αποτέλεσε εκ των αρχηγών και των βασικών συντελεστών στην πορεία των “σταχυοφόρων”, Κηφισιά, Θεμιστοκλή και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Κατσίκα στην οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected