Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ο Αστέρας!

Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ο Αστέρας καθώς ήδη βρίσκεται στην Αμαλιάδα για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του ο 26χρονος (20.01.1991) πανύψηλος (1,92μ.) επιθετικός Μπόρις Οντσβόνγκ, ο οποίος από τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε και σε άλλες ελληνικές ομάδες.

δείτε το βιογραφικό του ΕΔΩ

Σύμφωνα με το iliaoikonomia, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος λοιπόν ενισχύει την επιθετική του γραμμή, ενώ αποκτήθηκε και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής (αμυντικός). Ο – γνωστός στο ηλειακό κοινό από την θητεία του στον Πανηλειακό τη σεζόν 2012-2013 στη Γ’ Εθνική – Νίκος Λούγκος που έχει γεννηθεί στις 27/7/1992, αγωνίζεται κυρίως στην θέση του αριστερού μπακ και πέρα από τους ερυθρόλευκους έχει φορέσει την φανέλα των ΑΕ Λάρισας (από εκεί ξεκίνησε), Πιερικού, Τυρνάβου, Πυργετού, Νίκης Βόλου, Δωτιέα Αγιάς, Χαλκίδας, Εθνικού Φιλιππιάδας καθώς και των Κυπριακών Διγενή Οροκλίνης και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Μέχρι τώρα στη χειμερινή περίοδο έχουν προστεθεί στο ρόστερ, ως γνωστόν, και οι Δ. Αρβανίτης, Γ. Ντάβαρης, Αλ. Βασιλακόπουλος. Ενώ έχουν αποχωρήσει οι, Μητρόπουλος, Νικολακόπουλος, συν τον νεαρό ταλαντούχο επιθετικό Άγγελο Λόξα που ζήτησε να πάει σε ομάδα Α1 Ηλείας για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του κι έτσι θα συνεχίσει δανεικός στον Ατρόμητο Καβασίλων ως το τέλος της περιόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected