Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” για τη γραμμή κρούσης από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Η μοναδική ομάδα που δεν είχε πραγματοποιήσει μεταγραφές αλλά και ούτε είχε αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ήταν ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, μπορεί να μην κινήθηκε όπως αρκετές ομάδες της Α1, ωστόσο σήμερα (27/1) “έκλεισε” δύο ποδοσφαιριστές, που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Οι “κιτρινομπλέ” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Αναστάση Παρθενόπουλο (φωτ. επάνω), που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον ιστορικό Βύζαντα Μεγάρων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής αλλά και τον Θανάση Μπουρδάνο (φωτ. αριστερά), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Ο 19χρονος (14/12/1997) επιθετικός πραγματοποίησε το καλοκαίρι το σπουδαίο βήμα στην καριέρα του, καθώς μετά την εξαιρετική του χρονιά στον Αχιλλέα Νάουσας (15 τέρματα και πολλές ασίστ), προσεγγίστηκε από την ομάδα των Μεγάρων, γνωστή στο ποδοσφαιρικό κοινό από τον πολυετή συμμετοχή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η παρουσία του στους “κιτρινόμαυρους” ήταν εξαιρετική και στο 6μηνο που φόρεσε τη φανέλα του Βύζαντα πρόλαβε να σημειώσει 8 τέρματα σε 15 αγώνες.

Ο Θανάσης Μπουρδάνος (14/04/1997) αγωνίζεται επίσης στην επίθεση και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν κατά την παρουσία του στην Κ17 της Βέροιας. Ακολούθησε η μετακίνηση του στον Ατρόμητο Διαβατού, στον οποίο έπαιξε για 6 μήνες (2 τέρματα), για να έρθει η πρόταση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2016.

Οι δύο αυτές προσθήκες φαίνεται πως δεν θα είναι οι μοναδικές για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, καθώς αναμένεται και μια προσθήκη για τα μετόπισθεν, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Νίκου Θεοδωρόπουλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected