Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής προς ΕΠΣ Ημαθίας : “Η ισονομία που ευαγγελιζόσασταν προεκλογικά πήρε περίπατο!

(Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Κεραυνού Επισκοπής στο SportsUp)

“Δεν πέρασαν δύο μήνες από την ανάληψη της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας και ο νέος Πρόεδρος με τον Γενικό Γραμματέα που είναι και ο στενότερος συνεργάτης του, βάλθηκαν με την συμπεριφορά τους να μιμηθούν τα λάθη του προκατόχου τους, μόνο που τις αλλαγές που έταξαν προεκλογικά, δεν τις υλοποιούν… Φαίνεται λοιπόν πως έχουν διαμορφώσει την δικιά τους ατζέντα, καθώς μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει με πράξεις και παραλήψεις να προκαλέσουν την δυσφορία ομάδων και παραγόντων κυρίως της περιοχής Νάουσας.

Οι προτιμήσεις σας σε άλλα σωματεία είναι εμφανείς. Στον αγώνα κυπέλλου στης 25/1/2017 που διεξήχθη στο γήπεδο μας και ενώ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σαν σωματείο έχουμε πάντα γιατρό λόγο των δικό σας ανακοινώσεων και δεσμεύσεων ότι θα υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, εμείς δεν φέραμε τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Δυστυχώς ο γιατρός τής Ένωσης ποτέ δεν εμφανίστηκε, αν και έχετε δεσμευτεί ότι κανένα παιχνίδι δεν θα γίνει χωρίς γιατρούς που εσείς θα μεριμνούσατε.

Βεβαίως σε άλλα σωματεία, οι γιατροί σας δίνουν κανονικά το παρών. Η ισονομία που ευαγγελιζόσασταν προεκλογικά και η ίση μεταχείριση προς όλους, πήγαν περίπατο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Κύριε πρόεδρε σας θυμίζουμε ότι στην Ένωση μας δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ παιδιά και αποπαίδια. Εξασφαλίστε σε όλους ίσες ευκαιρίες και ασφαλείς συνθήκες αγώνων, όπως έχετε δεσμευθεί προεκλογικά. Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα…

Υ.Γ. : Εξηγήστε στους παρατηρητές αγώνων ποιες είναι οι αρμοδιότητες τούς και μέχρι που είναι τα όρια τους. Πείτε σε κάποιους από τούς διαιτητές σας ότι η δουλειά τούς είναι εντός αγωνιστικών χώρων και όχι οι απειλές κατά παραγόντων..

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected