Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μια ακόμη μεταγραφή στα σκαριά!

Ένα νέο πρόσωπο έκανε την παρουσία του στην προπόνηση του Τσικλητήρα την Πέμπτη και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την 6η μεταγραφή των κοκκινόμαυρων για την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Σύμφωνα με το sport365, πρόκειται για τον Λευτέρη Μάνικο ο οποίος είναι Λαρισαίος μπακ-χαφ.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 12/7/1996) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της ΑΕΛ απ’ όπου βρέθηκε στην Κρήτη και στην Κ17 του Πλατανιά (πήρε και ματς με την Κ20). Την σεζόν 2012-’13 μετακόμισε στον ΑΟ Χανίων όπου μάλιστα είχε συμπαίκτη τον Σωτήρη Τσάτσο!

Στις αρχές του 2014 κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Παχατουρίδη στην Εθνική ομάδα Νέων, ενώ λίγο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στη ΓοοίόδΙΙ Leagιιe, στον αγώνα του ΑΟΧ με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το ’13 με τους Χανιώτες, τελικώς, λύθηκε to 2015 οπότε κι επέστρεψε στη Λάρισα, για λογαριασμό του Οικονόμου Τσαριτσάνης (Γ’ Εθνική) ενώ το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε το αντίστροφο δρομολόγιο. Ο Μάνικος Θα κάνει προπονήσεις με τον Τσικλητήρα και εφόσον ο Νίκος Κακαλέτρης ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του Θα αποτελέσει το νέο απόκτημα της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected