Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μιας πεντάρας…πρόκριση!

Έβγαλε το… άχτι της η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί διέσυραν τη Σοσιεδάδ, επικρατώντας 5-2 στο «Καμπ Νου» με τον Ντένις Σουάρες να πετυχαίνει δύο γκολ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Μπαρτσελόνα βγαλμένη από το πρόσφατο παρελθόν ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στο «Καμπ Νου» κόντρα στη Σοσιεδάδ.

Στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των προημιτελικών του Copa del Rey (1-0 ο πρώτος αγώνας υπέρ των Καταλανών), οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 5-2, σκορ που μάλλον κολακεύει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Ωστόσο, πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν κάποιος εκ των Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, αλλά ο… Ντένις Σουάρες, που αγωνιζόμενος στον άξονα της μεσαίας γραμμής έκανε τα πάντα από πλευράς Καταλανών και μάλιστα σκόραρε δύο τέρματα.
Μόλις στο 17′ ο νεαρός άσος με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή, εμφάνισε την μπάλα στα δίχτυα της Σοδιεδάδ, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να την… κρύψουν οι συμπαίκτες του, με το 1-0 να αποτελεί την ιστορία του α’ ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Μέσι ανέλαβε το σκοράρισμα, καθώς με πέναλτι έγραψε το 2-0, αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Χουάνμι έδωσε μια μικρή ελπίδα στους Βάσκους για το… θαύμα. Ωστόσο, ούτε αυτή την κράτησε για πολύ, αφού στο επόμενο κιόλας λεπτό, ο Λουίς Σουάρες έκανε το 3-1, μετατρέποντας το υπόλοιπο ματς σε αγώνα… επίδειξης.

Στο 73′ ο Γουίλιαν Ζοσέ μείωσε σε 3-2 για τη Σοσιεδάδ, με την εξέλιξη να εκνευρίζει την Μπαρτσελόνα, που φρόντισε να τελειώσει οριστικά το ματς. Ο Αρντά Τουράν πέντε λεπτά μετά την είσοδό του, έκανε το 4-2 στο 80′, ενώ στο 82′ ο Ντένις Σουάρες, αφού άνοιξε το σκορ, το έκλεισε κιόλας, διαμορφώνοντας το 5-2, περνώντας και τον τερματοφύλακα των Βάσκων, Ρούλι.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected