Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές μαζί!

Η ΑΕ Σπάρτη ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Αλέξανδρου Μουζακίτη και του Κώστα Κοτσαρίδη.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός (φωτ. αριστερά) έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Οι ηγετικές του ικανότητες φάνηκαν γρήγορα, με αποτέλεσμα να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Κ20 ενώ στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Γρήγορα όμως ξεχώρισε για τις δυνατότητες του και μονοπώλησε το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων από τη Super League και τη Football League. Ακολούθησε η ΑΕΚ και στη συνέχεια ο Άρης που κατάφερε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του (2013-2013) φτάνοντας τις 8 συμμετοχές στη Super League ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και σε 13 αναμετρήσεις της.

Το 2015 μετακόμισε στο Βέλγιο και τη Γάνδη Ζεεχάβεν (4 συμμετοχές και 1 γκολ) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Σε 13 αναμετρήσεις με την ομάδα της Κύπρου πέτυχε 2 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι ανακοινώθηκε από τον Πανελευσινιακό αλλά από σήμερα αποτελεί μέλος της ΑΕ Σπάρτη. Επίσης έχει καταγράψει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες και έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του πως το μέλλον του ανήκει».

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός (φωτ. δεξιά) ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε σε 2 αγώνες πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου ενώ στο φινάλε της περιόδου πανηγύρισε με την ομάδα του τριφυλλιού την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την περίοδο 2014-15 δόθηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στη Νίκη Βόλου, με την οποία έπαιξε σε 10 αναμετρήσεις της Super League.

Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ο Πανιώνιος κινήθηκε αστραπιαία να τον εντάξει στο ρόστερ του, την ώρα που αρκετές ομάδες τον διεκδικούσαν. Μετά την αποχώρηση του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αναχώρησε για την Ιταλία και την Μονόπολι, με την οποία έφτασε τις 8 συμμετοχές ενώ σημείωσε και 1 γκολ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει μια αξιοζήλευτη πορεία που τον έχει κάνει βασικό κι αναντικατάστατο μέλος στις εθνικές ομάδες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected