Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΜΑΣ Βεργίνας 5-0


Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Κεραυνός Επισκοπής, που πέτυχε το 3/3 μέσα στο 2017.

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα, με εντυπωσιακό πλουραλισμό στο σκοράρισμα και με όλους τους παίκτες σε καλή μέρα, έφτασε στο ευρύ 5-0 και διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από την κορυφή.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Παυλίδη προσπάθησε με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα να κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Αντώνη Κούβαρου, ωστόσο με το που δέχτηκε το πρώτο τέρμα στο 27′, έχασε τον έλεγχο του αγώνα και μοιραία αποχώρησε από την Επισκοπή από τη 13η φετινή ήττα.

Την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα την είχαν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 17΄όταν Γιαννακίδης και Μανώλης Κούβαρος άλλαξαν ωραία τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, ο τελευταίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, το πλασέ όμως που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Το 1-0 σημείωσε ο Γιούλι Ουρούτσι, με εντυπωσιακό αριστερό σουτ από τα 35 περίπου μέτρα, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αντώνη Κούβαρο, ο οποίος όμως ήταν από τους κορυφαίους των φιλοξενούμενων, καθώς αρκετές ήταν οι φορές που προέβη σε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Παραστατίδης έκανε την κεφαλιά μετά το γέμισμα του Ουέλινγκτον, ο Κούβαρος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Βοτάρης με πλασέ “έγραψε” το 2-0.

Το 3-0 σημείωσε ο Ευθύμης Μπουρνάζης (που αγωνίστηκε και σήμερα με επίδεσμο στο κεφάλι), ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από μια ακόμη απόκρουση του Κούβαρου (το σουτ έκανε ο Παραστατίδης) και με πλασέ σε κενή εστία έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.

Στο 74′ ο Άγγελος Βοτάρης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με το τρίτο γκολ μετά από απόκρουση του Κούβαρου, αυτή τη φορά σε σουτ του ίδιου και επαναφορά με το κεφάλι για το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Χάρης Παραστατίδης, με ένα εντυπωσιακό τέρμα όταν στόπαρε τη μπάλα στον αέρα και με αριστερό βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτή ήταν η 11η νίκη των “κοκκινόμαυρων” στο φετινό πρωτάθλημα, που βρίσκονται (αν και στο πρωτάθλημα η διαφορά των 6 βαθμών είναι σημαντική) μέσα στους δύο στόχους που έχουν θέσει για φέτος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός πως ο προπονητής των γηπεδούχων δεν προέβη σε καμία αλλαγή και για τους “μπλε” η συμμετοχή των 15χρονων Θανάση Σαράφη και Δημήτρη Δημουλά, οι οποίο πέρασαν ως αλλαγή στο 71ο και στο 81ο λεπτό αντίστοιχα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Λέσκας, Παπαδόπουλος, Ουρούτσι, Βοτάρης, Γιαουτζής, Καρυπίδης, Μπουρνάζης, Ουέλινγκτον, Παραστατίδης

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ. (60′ Κατσουγιαννόπουλος), Μιχαλόπουλος, Αναστασιάδης, Γιαννακίδης, Χερίδης, Κοσμανίδης (71′ Σαράφης), Χατζάρας, Φραδέλος (81′ Δημουλάς), Θεοδώρου, Σγούρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected