Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ολυμπιακός Νάουσας 6-0 (photos)

Με συνολικό σκορ 14-0 στα δύο φετινά παιχνίδια στην Α1 Ερασιτεχνική, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επικράτησε και σήμερα του Ολυμπιακού Νάουσας, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο 2017.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι “πράσινοι” είχαν τον έλεγχο καθ όλη τη διάρκεια του και χωρίς να φορτσάρουν, έφτασαν στο ευρύ 6-0. Η διαφορά από τη δεύτερη θέση παρέμεινε στον έναν βαθμό (ελέω και του Δημήτρη Καφέ, που σκόραρε στο 90+4 στη Χαρίεσσα και έδωσε τη νίκη στην ΑΕ Αλεξάνδρειας) και η μάχη για την κορυφή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη υπέστη μία ήττα εντός προγράμματος και η το “διπλό” του Ατρόμητου Διαβατού στον Άραχο, αναγάγει το παιχνίδι με την Ποντιακή Νεολαία (που αναβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο λόγω του χιονιού στον Άγιο Νικόλαο) σε “τελικό” για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 4-0 στο πρώτο μέρος, χάρη σε τέρματα του Γιώργου Κίτσα (3′ και 35′), Ηλία Αθανασιάδη στο 18′ και του Έλντι Νασούφι στο 45′, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 24ο λεπτό στη θέση του Σαμαρά, που τραυματίστηκε, χωρίς όμως να εμπνέει ανησυχία.

Στο δεύτερο μέρος, σημειώθηκαν άλλα δύο τέρματα από πλευράς “πρασίνων”, με τον Κίτσα που σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 26 στο πρωτάθλημα οδεύοντας ολοταχώς προς το “Χρυσό Παπούτσι” αλλά και με τον Γιώργο Πατατούκα, που διαμόρφωσε το τελικό 6-0 στο 76ο λεπτό.

Αλλαγή λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα Σπαθάκη πραγματοποίησε και ο Ολυμπιακός Νάουσας, ενώ την πρώτη του συμμετοχή με τα “ερυθρόλευκα” σημείωσε ο Αστέριος Τζιώνας, που μεταγράφηκε από τον Αχιλλέα Νάουσας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ, Μοσχόπουλο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Βρεττός, Παντριάς, Αθανασιάδης Η., Μηνούδης, Τασίδης, Ταταρίδης (46′ Συμπεθέρης), Σαμαράς (24′ λ.τ. Νασούφι), Σούρλας Δ., Κιρκιλιανίδης, Κίτσας, Ποτουρίδης (46′ Πατατούκας)

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης (54′ λ.τ. Τσιάκος), Σαρακατσιάνος, Μήτσικας, Τσέλιος Κ., Κατσαράκης (61′ Τζιώνας), Ιτσκάρας, Ζιαμπάκας, Τσέλιος Α., Πετρίδης (25′ Βλαχοδήμος), Γαλάνης, Τσιούλης

Περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected