Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-0 (photos)

Δεύτερη σερί χρονιά που φεύγει αλώβητος από το ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, μετά το 1-2 της περσινής σεζόν, κατάφερε να πάρει και φέτος αποτέλεσμα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες, έχοντας όμως και την τύχη με το μέρος της στο σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, οι αποχωρήσεις των Παναγιώτη και Ευγένη Κίτσα φάνηκε να μην επηρεάζουν καθόλου τους γηπεδούχους, που βρήκαν σήμερα στο πρόσωπο των Σούγγαρη και Νίκου Κίτσα τους ποδοσφαιριστές που δούλεψαν πολύ στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στα καρέ του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κασαπίδη.

Και επειδή αναφερθήκαμε στην τύχη, αυτή προσφέρθηκε απλόχερα στον ΓΑΣ σήμερα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές στο ματς. Αρχικά στο 8ο λεπτό, σε κεφαλιά του Ασλάνογλου που βρήκε το δοκάρι του Κασαπίδη, στη συνέχεια η κεφαλιά του Γιώργου Μπουκλά πέρασε ελάχιστα άουτ στο 49′ το δυνατό σουτ του Ασλάνογλου που απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του ο Κασαπίδης.

Ο “δικέφαλος” είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία των φιλοξενούμενων, σε αντίθεση με τον ΓΑΣ, που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική απραξία των 45 περίπου ημερών, όπου ακόμη και οι προπονήσεις διεξαγόταν με πολλά εμπόδια.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε περισσότερο, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Σπύρος και Θανάσης Κίτσας, ωστόσο όλες οι προσπάθειες είτε ανακόπηκαν από την πολυπρόσωπη άμυνα των “κιτρινομπλέ” είτε κατέληξαν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Γαβρά

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Κούκλας, Κίτσας Λ.Δ., Καρατάσος, Ασλάνογλου, Κίτσας Κ., Τζέπης (69′ Κίτσας Θ.), Σούγγαρης (82′ Κίτσας Λ.Π.), Κίτσας Ν. (52′ Κίτσας Σ.)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τάσο, Τενεκετζή, Μωυσίδης (65′ Φρέντι), Θεοδοσιάδης, Μπρέγκου, Παπαδής, Βούλγαρης (85′ Κακούδης), Πέτγαζλης (89′ Εξαρχόπουλος)

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected