Super League 1

Μεγάλη ανατροπή! (photos+vid)

Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα Περβόλια, με τον Πλατανιά να φτάνει με ανατροπή σε μια μεγάλη νίκη με το τελικό σκορ 2-1 επί της Κέρκυρας που αποδείχτηκε… πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Τελικά το γκολ, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κερδίζει ο ίδιος, στο 84’ από τον Μανούσο χάρισε στον Πλατανιά την πρώτη του νίκη στο β’ γύρο, αποτέλεσμα που τον ανεβάζει πλέον ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα!

Το πόσο… χιτσκοκικό εξελίχθηκε το ματς στα Περβόλια αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Κέρκυρα έχει δοκάρι τέσσερα λεπτά νωρίτερα (80′), με τον Επστάιν που αν εκεί γινόταν το γκολ οι φιλοξενούμενοι θα έφερναν το ματς στο… 1-2!

Ο Πλατανιάς καταφέρνει έτσι μια νέα ανατροπή… ακόμη καλύτερη απ’ ό,τι στο ματς με τον Ολυμπιακό, αφού βρίσκεται να χάνει με το γκολ του Τουράμ στο 39’, αλλά σημείο-κλειδί είναι η πολύ γρήγορη ισοφάριση χάρη στο γκολ του Βάντερσον με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και ειδικότερα στο 48’.

Μεγάλη νίκη λοιπόν για τον Πλατανιά που φτάνει τους 25 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο, εκεί όπου την Πέμπτη έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί στα Γιάννενα το 1-0, σκορ με το οποίο έχει κερδίσει στο πρώτο ματς τον ΠΑΣ.

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης (70’ Κάργας), Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα (46’ Μενδρινός), Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (84’ Γουνδουλάκης).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης (86’ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Σπίνουλας (73’ Ντιμιτρόφσκι), Ανδρεόπουλος (61’ Νίκιτς), Σιόντης, Ζορμπάς, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr και τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected