Κατηγορίες
Super League 1

Ο Παναθηναϊκός…νοσεί!

Η εικόνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, πριν από την έναρξη του αγώνα, στο ένα λεπτό σιγής στη μνήμη του μεγάλου Βαγγέλη Πανάκη, παραδόξως διατηρήθηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Εξ ου και το 0-0, το οποίο είναι “τιμητικό” για τους “πράσινους” αφού την μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι την έχασε ο Βαγγέλης Μάντζιος και την έσωσε ο Βλαχοδήμος.

Οι “πράσινοι” ήταν άνευροι, άχρωμοι και άγευστοι, προκαλώντας το γέλιο ακόμη και του… φιλάθλου του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότη που βρέθηκε σε σουίτα στη Λεωφόρο! Ελάχιστες φάσεις, μηδέν δημιουργικότητα, χωρίς φαντασία, όλα μαύρα χάλια.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ λίγοι για το “τριφύλλι”. Άλλωστε το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης έβαλε ως αλλαγές τους Ρέις και Ρινάλντι καταλαβαίνετε τι σημαίνει…

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (77’ Ρέις), Π. Βλαχοδήμος (65’ Χατζηγιοβάνης), Μπουμάλ (58’ Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Μάντζιος (90′ Βασιλείου), Λάτσι (71’ Καψάσκης), Γιακουμάκης (83′ Τόπι), Καραχάλιος, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν, Βούρος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected