Γ Εθνική / Τοπικά

Πάντα μέσα στο κόλπο ο Διαγόρας!

Σε κακή μέρα (29/1) και χωρίς ίχνος φρεσκάδας ο Ρήγας Φεραίος γνώρισε την ήττα 2-0 από τον καλύτερο και αποτελεσματικό Διαγόρα Σεβαστής στο βροχερό Βελεστίνο προβληματίζοντας έντονα με την απόδοσή του και παραμένοντας χωρίς νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια του 2017.

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, από την ηρωική ήττα στο Βόλο την περασμένη Κυριακή, στην εντός έδρας “λευκή ισοπαλία” με τους Μαύρους Αετούς την Τετάρτη και την εκ νέου ήττα (2-0) σήμερα χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου από το σύλλογο της Πιερίας ο οποίος κράτησε την επαφή με την κορυφή. Η πρώτη αγωνιστική εβδομάδα του νέου έτους δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Κυανόλευκους οι οποίοι οφείλουν να ξεκουραστούν και να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τη Νίκη Βόλου στο “Παντελής Μαγουλάς”.

*Στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ρήγας που ηττήθηκε για δεύτερη φορά στη σεζόν από τη Σεβαστή (1-0 στον πρώτο γύρο) ενώ το οχυρό του Βελεστίνου “έπεσε” για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα και την ήττα με το ίδιο σκορ (2-0) από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ακόμα, μετά τις δύο αγωνιστικές στην αυλαία του πρωταθλήματος η ομάδα του Λάκη Μπακάλη που αγνοεί τη χαρά της νίκης στους τέσσερις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος παρέμεινε “άσφαιρη” για δύο συνεχόμενα παιχνίδια ενώ για πρώτη φορά έμεινε χωρίς επιτυχία σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις στην έδρα της με το ρεκόρ για τον Ρήγα στο Δημοτικό Στάδιο να βρίσκεται πλέον στο 5-2-2. Για επαγγελματικούς λόγους απουσίασε ο Αλεξίου.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Βουραζέρης, Σπαθής, Γεωργατζής (63′ Καναβός), Μπόρας (46′ Χύσα), Κιπτίου, Γκίκας, Τζοβάρας (75′ Τσελεπής), Σέττος

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (81′ Μίχος), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Μυλωνάς (66′ Κατσιαμήτας), Καράμπελας (87′ Τάχος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected