Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίο διπλό του Καμπανιακού με τον Ημαθιώτη Ασλαμπάλογλου!

“STOP” στο νικηφόρο σερί για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με εντός έδρας ήττα, από τον Καμπανιακό, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει το 4Χ4 στα 4 τελευταία παιχνίδια (Νίκες με Αλμωπό, Βατόλακκο και Νάουσα).

Όπως αναφέρει το serresgoal.gr, στο Α’ ημίχρονο οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου είχαν την εδαφική υπεροχή, προσπάθησαν να πετύχουν κάτι καλό, δεν τα κατάφεραν, αντίθετα ο Καμπανιακός που ήταν μια πολύ γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα επιθετικά, κατάφερε σε μια ολιγωρία της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, ήρθε το γκολ των φιλοξενούμενων που ήταν και σκορ του ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο γκολ και τα κατάφεραν στο 55’ μετά από σέντρα του Κοσμίδη από δεξιά, ο Ναλμπάντης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπόικου για το 1-1.

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των Σερραίων, που άγγιξε το 2 γκολ, δυο φορές (70’ και 79’) με τον Μεντή σε ανεπανάληπτα τετ α τετ, αλλά και με τον Λιάρα στο 83’.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος καθώς σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση ο Δημήτρης Ασλαμπάνογλου στο 89’ με σουτ έδωσε το πρώτο εκ έδρας τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Τοτολίδης, Κοσμίδης, Τάκας (46’ Γαλακτερός), Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Ρούμπος (76’ Δέντσας), Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Φιλέντας (46′ Μεντής)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Κασαπίδης, Αλμπάνης (80’ Αριζάνης), Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαμπάνογλου, Μπιτσικόπουλος (63’Μενιγκάλι), Λεφίδης, Προβατίδης, Υψηλός (86’ Δαδάκας) Μπάλιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected