Κατηγορίες
Football League

Με τον Ηλιόπουλο ως…δαίμονα!

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για την Σπάρτη με σκορ 3–0 επί του Πανσερραϊκού.

Όπως αναφέρει το isports.gr, οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και μετουσίωσαν την αγωνιστική εικόνα τους σε βαθμούς μετά από επτά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Ηλιόπουλος άνοιξε το σκορ στο 36′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε το προβάδισμα των Σπαρτιατών στο 45′ και ο Μπουντόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.

Ο Σωτήρης Αντωνίου ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα τους νεαποκτηθέντες Κοτσαρίδη, Ροβίθη.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πανσερραϊκό που μόλις στο 15′ είχε δοκάρι με τον Γκούρτσα. Ωστόσο, στο 35′ οι ισορροπίες άλλαξαν, οι Σερραίοι έμειναν με 10 λόγω αποβολής του Παπατζίκου που έκανε πέναλτι απομακρύνοντας με το χέρι την μπάλα πάνω στη γραμμή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλιόπουλος και στο 37′, έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα στο τέλος του πρώτου μέρους πάλι με τον Ηλιόπουλο, να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, τα πράγματα ήταν πιο απλά για τους γηπεδούχους. Μπορεί να έμειναν και αυτοί με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σιώπη με δεύτερη κίτρινη στο 55′, όμως στο 58′ ο Μπουντόπουλος διαμόρφωσε το 3-0 και σφράγισε την μεγάλη νίκη της ομάδας του.

H Σπάρτη αναχωρεί αύριο Δευτέρα 29 Ιανουαρίου για Κρήτη όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Χανίων σε εξ’ αναβολής αγώνα.

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης (66′ Οικονομόπουλος), Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (57′ Κατσίκης), Μπουντόπουλος (75′ Χάδιαρης), Ροβίθης, Ηλιόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Σιάκκας, Φούσου (70′ Καψάλης), Τσιμίκας, Κάκκο (61′ Κανούλας), Τσούτσης (75′ Τάντιτς), Γκούρτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected