Γενικά

Του πήρε τη…μπουκιά από το στόμα!

Λίγο έλειψε να φύγει με την νίκη από την έδρα της Ερμιονίδας ο Παναρκαδικός, αλλά τελικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, το παιχνίδι άρχισε με το τριφύλλι να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να πιέζουν. Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, μάλιστα, είχαμε και μία άτυχη στιγμή για τον Παναρκαδικό, καθώς ο Σαλαπάτας Παναγιώτης τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Τη θέση του πήρε ο νεοαποκτηθέντας, Πούτσι που πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Τελικά τα κατάφεραν, καθώς στο 52’ ο Κολιόπουλος νίκησε τον Πονηρό για το 0-1. Στη συνέχεια το τριφύλλι πίεσε για να καταφέρει να βάλει ακόμη ένα τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα.

Στο 79’ μάλιστα, χάθηκε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά την ωραία συνεργασία μεταξύ, Πούτσι και Γιουκούδη, ο τελευταίος επιχείρησε το πλασέ, με την προσπάθεια του να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα. Ο Τζιέρης, με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπετάνου για το 1-1, όπου έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας: Πονηρός, Παναγιώτου (84’Σχοινάς), Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης, Κιοσές, Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου (76′ Καραλής), Τριμπόνιας, Αποστολίδης, Σελμαναϊ (60′ Τσόφλιος)

Παναρκαδικός : Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Σαλαπάτας Π. (30′ Πούτσι),Σταθουλόπουλος, Σαλαπάτας Α.(75′ Αρδάμης), Καναβέτας (46′ Κολιόπουλος), Γιουκούδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected