Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δύο αποχωρήσεις από τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου!

Την αποδέσμευση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα μέσω facebook, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Ο λόγος για τους Βαλάντη Κουτρουλιά (κόκκινος κύκλος στη φωτό) και Χάρη Δημητρούση (μπλε), οι οποίοι αποχωρούν από τους “πράσινους” μετά από ενάμιση χρόνο για αμφότερους τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος θα αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, που αγωνίζεται στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας  ενώ ο πρώην παίκτης του Άτλαντα Ζερβοχωρίου βρίσκεται κι αυτός πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον όμορο νομό.

Να σημειώσουμε πως μαζί με του Γιάννη Γαϊτανίδη, οι αποχωρήσεις στον Απόλλωνα ανέρχονται στις τρεις ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, το αργότερα μέχρι την Τρίτη, τελευταία μέρα των μεταγραφών, θα ανακοινωθούν 2 ή 3 ποδοσφαιριστές

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα :

“Ως γνωστόν όλα τα ωραία και όμορφα….. Κάποτε τελειώνουν….

Έτσι ήρθε και η ώρα του αποχαιρετισμού για δύο παίκτες που τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία του ΑΠΟΛΛΩΝ!!

Ο Χρυσοβαλάντης Κουτρουλιάς (επιθετικός μέσος) και ο Χάρης Δημητρούσης (δεξιός Full-Back) δυστυχώς για εμάς στον Απόλλων δεν θα φοράνε την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας από εδώ και στο εξής …..

Χαρά μας όμως, είναι το ότι 2 παίκτες που διακρίθηκαν στην ομάδας μας, επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε υψηλότερο επίπεδο!!

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected