Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δύο ηχηρές αποχωρήσεις από τη Δόξα Λιανοβεργίου

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη Δόξα Λιανοβεργίου και έχουν βοηθήσει σημαντικά το διάστημα που φόρεσαν την κιτρινομπλέ φανέλα, είναι από σήμερα ελεύθεροι.

Ο λόγος για τους Κώστα Βασιλείου (μαύρος κύκλος στη φωτ.) και Άγγελο Καραντουλαμά (κόκκινος κύκλος) οι οποίοι πήραν τις ελευθέρες τους και στο επόμενο 24ωρο θα ανακοινώσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο 24χρονος επιθετικός, με 7 γκολ φέτος στην Α1 και πρωτιά πέρσι στον πίνακα των σκόρερς της Α2 (βραβεύτηκε από το SportsUp για τη διάκριση του) έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (η ιστοσελίδα γνωρίζει την ομάδα αλλά θα την κάνει γνωστή μετά την επίσημη ανακοίνωση) ενώ ο σκληροτράχηλος αμυντικός είναι δεδομένο πως θα βρει άμεσα τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, παρά το γεγονός πως απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Για τις δύο αποχωρήσεις, πόσταρε στο facebook ο Σάκης Παγγούρας ο οποίος, εκφράζοντας και τη θέση της διοίκηση με τα καλύτερα λόγια για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά :

“Σαν προπονητής της ΔΟΞΑΣ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ θέλω να ευχαριστήσω τον Άγγελο Καρδουλαμα για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα. Να έχει υγεία και να πετύχει οποίο στόχο έχει ποδοσφαιρικό και προσωπικό. Και στον Βασιλείου Κωνσταντίνο που θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να είναι. Να επιλέγει ο ποδοσφαιριστής το που θα πάει και όχι οι διοικήσεις. Καλή τύχη και πάλι.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected