Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Δόξα Εξαπλάτανου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-2 (photos)

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στον Εξαπλάτανο, στα πλαίσια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Πέλλας.

Η Δόξα, ομάδα στην οποία τεχνικός είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αντώνης Σαπουντζής είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της φετινής σεζόν, ωστόσο ο Απόλλων φαίνεται πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και το διπλό στη δύσκολη έδρα του Εξαπλάτανου.

Να σημειώσουμε πως στη Δόξα αγωνίζεται ο πρώην παίκτης των Λευκαδίων, Βαγγέλης Βακιάνης (αγωνίστηκε στη Δ Εθνική τη σεζόν 2011/2012) αλλά και ο Γιώργος Καραδήμος, με θητεία σε Β και Γ Εθνική με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου

Συνθέσεις

Δόξα Εξαπλάτανου : Δημητριάδης, Θωμάς Γ. (55′ Ντόκαρης), Αναστασιάδης, Κουντουράς (80′ Παρτσανάκης), Τσέρμας, Κοντακτσής (55′ Βακιάνης), Ουζούνης Θ., Μποζίνης, Καραδήμος, Τσόρμπας Β., Τσόρμπας Ι.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Κουτρούμπαλος, Κίτσας, Τσιρακίδης, Αντωνιάδης (58′ Ευθυμίου), Παπαδόπουλος Γ., Μιχαηλίδης, Καραγιάννης (67′ λ.τ. Βούλγαρης), Πετρίδης, Μωυσίδης (77′ Βασιλείου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected