Football League - Μεταγραφές

“Οργασμός” στο τέλος των μεταγραφών!


Δύο μεταγραφές αλλά και δύο αποδεσμεύσεις ανακοίνωσε σήμερα, προτελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Πανελευσινιακός.

Οι “σταχυοφόροι” ενέταξαν στο δυναμικό τους Νίκολα Κρισμάρεβιτς και Λευτέρη Σακελλαρίου, ενώ την ίδια ώρα αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μέξη (μία συμμετοχή φέτος) αλλά και τον Στέλιο Μουντοκαλάκη (έπαιξε επίσης σε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο) οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μέσο Nikola Krcmarevic! Ο ταλαντούχος 25χρονος έχει αγωνιστεί πάλι στην χώρα μας με την φανέλα της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος και της ΠΑΕ Παναιγιαλειος ενώ φέτος ξεκίνησε την χρονιά του στην Α’ Εθνική Σερβίας, στην ομάδα της FK Radnik Surdulica. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!”

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μέξη Γεώργιο και Μουντοκαλάκη Στυλιανό. Τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Παίκτης του Πανελευσινιακού είναι και επίσημα ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο 30χρονος αμυντικός μετά τη θητεία του στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕ Ζακακίου, με την οποία μέτρησε 13 συμμετοχές, επιστρέφει στην Ελλάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «σταχυοφόρους».

Όπως αναφέρει το FL News, εμπειρία του στο αμυντικό κομμάτι ήταν από τα στοιχεία που «κέρδισαν» τους ιθύνοντες, που θεωρούν πως ο παίκτης έχει τα απαραίτητα προσόντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο παρελθόν ο Σακελλαρίου φόρεσε επίσης τις φανέλες των Ηρακλείου, Κισσαμικού, ΑΟ Χανιά, Φωστήρα, Λιούμπιμετς, ΠΑΟΚ, Κέρκυρας, Πανθρακικού και Ερυθρού Αστέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected