Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παρουσιάστηκε ο Μανθάνο! (vid)

Ο Απόλλων Λάρισας παρουσίασε την Κυριακή (29/01) μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας (3-0) το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, τον Αργεντινό φορ Ματίας Μαθάνο, ο οποίος τυπικός στην συμφωνία του με τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά, έφθασε το Σάββατο (28/01) το απόγευμα στην Λάρισα και την επομένη (Κυριακή 29/01) βρέθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και παρακολούθησε τον αγώνα της νέας του ομάδας.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία μετά από παραίνεση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη να πάει στα αποδυτήρια και να γνωρίσει όλους τους καινούργιους του, συμπαίκτες, πλην ενός που τον γνώριζε ήδη και δεν είναι άλλος από τον Μαρσέλο Πέντα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Λάζαρος Παπαδούλης, έκανε την παρουσίαση του παίκτη, παρουσία και του εκπροσώπου Ρήγα Στύλα, αλλά και παρουσία επίσης του διοικητικού παράγοντα Χρήστου Μπουχουρίδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντίνος στράικερ ευχαρίστησε την ομάδα του Απόλλωνα για την επιλογή της στο πρόσωπο του και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η λαρισινή ομάδα τους στόχους της.

Δείτε στο παρακάτω video όλη την παρουσίαση του νέου Αργεντίνικου αποκτήματος των Λάρισαίων, Matias Manzano (Ματίας Μανσάνο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected