Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό deal!

Μπορεί η Νίκη Βόλου να έχει απομακρυνθεί από την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας δεν το βάζει κάτω και προχωρά ακάθεκτη στην ενίσχυση της ομάδας.

Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση, παίκτες των “κυανολεύκων” είναι από σήμερα οι Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, Τάσος Χατζόγλου και Απόστολος Χατζησταμάτης προχώρησε η διοίκηση της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Τόλη Γαρυφαλλόπουλο, Τάσο Χατζόγλου και Απόστολο Χατζησταμάτη.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ενσωματωθεί ήδη στις προπονήσεις της ομάδας μας, έτσι ώστε να τεθούν άμεσα στην διάθεση του προπονητή μας κ. Στέφανου Ξηροφώτου.

Ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος είναι από την Λάρισα, 21 ετών, επιθετικός και η τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανθηραϊκός (11 συμμετοχές 1 γκολ). Έχει επίσης αγωνιστεί και σε ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικό.

Ο Τάσος Χατζόγλου είναι από την Θεσσαλονίκη, 26 ετών και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Θεσπρωτός, ενώ έχει και 64 συμμετοχές στην Football league κυρίως με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Γαλατά, ενώ έχει παίξει και σε Πανηλειακό, Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Απόστολος Χατζησταμάτης αγωνίζεται στην θέση της μεσαίας γραμμής (αμυντικό χαφ) και η τελευταία του ομάδα ήταν η Ένωση Διμηνίου. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ- 20 του Ολυμπιακού Βόλου.

Τους καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected