Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρομερή ανατροπή στο τέλος!

Ελλείψει του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Γιώργου Γραμματικόηουλου, οι αμυντικοί ήταν αυτοί οι οποίοι ανέλαβαν δράση στον Τσικλητήρα και οδήγησαν της ομάδα της Πύλου στη νίκη απέναντι στην Θήβα.

Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος και ο Δημήτρης Ρούσσης, με ισάριθμες κεφαλιές, έφεραν μια “χρυσή” νίκη, με… επική μάλιστα ανατροπή μετά από δυο μήνες και τέσσερα ματς!

Οι Πυλιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 των Βοιωτών για την 17η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, έφτασαν τους 18 βαθμούς και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πλήρωσε τους Βοιωτούς με το ίδιο νόμισμα, σημειώνοντας τα γκολ της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως ακριβώς η Θήβα έχει πάρει την ισοπαλία στο ματς του πρώτου γύρου με γκολ στο 90′.

Το ματς, το οποίο έγινε κάτω από δυσμενείς συνθήκες καθώς στην μεγαλύτερη διάρκειά του υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δεν ξεκίνησε καλά για τον Τσικλητήρα καθώς στο 15′ έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν δεν κατάφερε να σκοράρει σε πέναλτι που υπέδειξε σωστά ο διαιτητής Σταυρόπουλος σε ανατροπή του Τσάτσου από τον Ευθυμίου. Ο 38χρονος μέσος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση αλλά ο Μόνος έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365.gr

Συνθέσεις

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Παναγόπουλος, Καραμπάς, Σεντεμέντες (75′ Τσώνης), Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πήλιος, Τσάτσος (88′ Σβίγγος), Κερμενίδης (70′ Μηίζος)

ΘΗΒΑ: Μόνος, Κουτσούμπας, Ευθυμίου, Γεωργίου, Τσατσαρώνης, Μπέκα (75′ Ευσταθίου), Δέδες, Μαλλισιόβας, Αργυρίου, Κατσογιόννης (46′ Μαυρόπουλος), Σπανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected