Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Αυτός είναι ο εκλεκτός για…χτύπημα στις καθυστερήσεις!

Ο 30χρονος δεξιός μπακ Ιβάν Μπανταλόφσκι είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας. 16 φορές διεθνής και με πλούσιο βιογραφικό.

Όπως αναφέρει το gentikoule για τις επαφές του ΟΦΗ με Βούλγαρο δεξιό μπακ, αυτός θα είναι ο 30χρονος (23/11/1986) Ιβάν Μπανταλόφσκι που πέρυσι αγωνίστηκε στην Σερβία και την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ο ΟΦΗ του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση με την υπόθεση να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και εφόσον πάνε όλα κατ’ ευχήν, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του μέσα στην Τρίτη.

Τον Μπανταλόφσκι τον συνοδεύει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του όπως η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η Λέφσκι Σόφιας. Ο Μπαντάλοφσκι έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν τον περασμένο Ιούλιο ωστόσο στον ΟΦΗ έχουν μάθει πολύ καλές πληροφορίες για την αξία του αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Φουλάρει για Στρέζο

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Μπήκαμε πλέον στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών και στον ΟΦΗ φουλάρουν για τις τελευταίες τους κινήσεις με τον Γιώργο Στρέζο που πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά με τον Παναιγιάλειο, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο νεαρός γκολκίπερ που έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό, πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν ενώ είχε κάνει φοβερή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Παναιγιάλειο πριν από έναν μήνα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Αιγίου προκειμένου να τον παραχωρήσει με μεταγραφή και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι πυρετώδεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected